Vad jag erbjuder

Jag erbjuder hundträning för vardagen i form av privatlektioner. Träning i vardagen kan tex. vara att hunden inte ska dra i koppel, få hjälp att aktivera hunden på rätt sätt eller att kunna passera andra hundar på ett bra sätt. Beroende på vad du behöver hjälp med, kan lektionen vara hemma hos dig, på en träningsplan eller i en annan lämplig miljö för just det träningstillfället.

Hur det går till

Innan vi träffas önskar jag att du fyller i ett litet formulär om dig själv och din hund. Formuläret består av några frågor och är till för att jag ska få en liten inblick i hur din och din hunds vardag ser ut idag. När vi träffas första gången går vi igenom formuläret tillsammans och pratar om vad just ni behöver hjälp med. Efter besöket får du en sammanställning av det vi gått igenom samt en träningsplan att jobba efter.

Alla hundar i alla åldrar och alla raser är välkomna, så tveka inte att höra av dig. Vill du boka en tid eller har frågor, skickar du ett mail till info@kaygothundtraning.se eller via formuläret under fliken kontakt.

Vad kostar det

En privatlektion kostar 350kr/timme. Gratis körersättning inom 2mil från företagets säte.

Upphovsrätt © 2020 Kaygot Hundträning Godkänd för F-skatt